Skip to main content

MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN

 
 
 
MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN
 
Well, i guess i’ve been really busy being in underworld so that i didn’t have time to update my blog, but.. here i am now.. in the middle of the night trying to type some words that have been crused my brain and demand to be brought to this world (wtf..?).
I am not pretending to be a writer or something, trust me.. ! its just i am not able to close my eyes right now. Its around 00.03 am while i type this story on my screen and of course as coffeholic, i’ve been accompony by a cup of coffe. More than a cup, absolutely.


God bless me.... !! hell yeah..
So... i am gonna give you a review (a real jackass review) i mean its not the book which is jackass but the way i make this review is totally suck.
Do you know what i mean ? i am a real suck. Sorry... !!
So a couple months ago i bought this book , paperback ones. Instead of just downloading epub version, i tried to grab the real ones. I mean you know, a paperback. Maybe i’ll reread oneday, maybe... i’ll never know. First time i saw it i was so interested with the cover. It looked so horror, spooky, creepy, full of mystery and kinda oldskool so that i do want to have it. Also, I was so curious about the story after reading review from the fault in our stars’s author , john green. that says :
“a tense, moving, and womdrously strange first novel. The photographs and text work together brilliantly to create an unforgettable story.”
Well that’s good reason to have something, right.. ? for me , that’s good enough..!! (okay, now i am the peculiar, aren’t i ? what is peculiar anyway..?) never mind.. !! i am just trying to be funny.. which is not funny at all.
Okay.. so this book is about a boy named jacob. Who has grandfather that have a big secret in his entire life. And the secret had only been told to jacob, because apparently jacob also has what his father has. He could see a monters (that’s creepy) while other couldn’t see it. He is a peculiar. But..
the story begin with a mysterious island. An abondaned orphanage. A strange photographs and it all wants to be discovered by a sixteen year-old jacob. He was journeying to a remote island off the coast of wales, where he discovers the crumbling ruins of miss peregrine’s home for peculiar children. He faound something unexpectable about those children and himself.
So how is it going then.. ? you should buy the book and read it.. of course.. (gotcha).
 If you want to read this book i suggest you not to read it at night. Its really creepy spooky.. trust me.. !! but if you want to test your bravery then go on.. read it in the midlle of the night.
Its around 00.42 am in the morning , i can’t believe it.. ! i spent 40 minutes to write this down. Maybe others will be able to finish it less then 15 minutes.  But yeah.. i am a crappy girl, what can i do.. ?
Trust me.. the story is not as crap as this review.. its just..  i am not good enough to be a trusted reviewer or something, coz i am just practising my ability to tell you in english.  What is that supposed to mean ? i have no idea.. !!.
 
Well everybody... enjoy your day..


Comments

Popular Post

How To Plan - Bullet Journal (Indonesia)

Setelah beberapa kali mengedit buat pengantar di postingan kali ini, saya menyerah dan mencoba menggunakan bahasa ala kadarnya saya aja, hihi. awalnya pingin memulai postingan ini dengan kata-kata dan pengantar yang sedikit beda seperti biasanya, tapi susah. hahaha.. daripada malah nggak dipublish dan anteng di draft aja, mendingan saya mulai postingan ini dengan gaya dan cara saya yang seperti biasanya aja ya. (menjadi seorang pemulispun ternyata susah ya... ? huhu..  baiklah.. hari ini saya ingin berbagi cara saya dan apa saja yang biasanya saya jadikan rapid log di dalam bullet journal saya. sebelumnya saya pernah ditanya bagaimana saya mengisi bullet journal dan apa saja yang harus saya tuliskan dalam rapid lognya.  mari kita mulai. 

BULLET JOURNAL INDONESIA : REVIEW MAY 2016

Wohoooo..,
Udah akhir bulan mei, cepet sekali ya..? Dan hidupku.... Ah sudahlah.. Mendingan lanjut dengan postingan yang seru-seru. Yang baper-baper udah gak jaman ya.. ? Hehee..

Okay.. Kali ini saya pingin share tentang bullet journal review may , 2016  hehe..

Dibandingan bulan-bulan kemarin , bulan mei mungkin lebih lengkap komponen dan to do list yang udah saya kerjakan haha..

First , let's take a look future log (montly log)


6 CARA MUDAH MEMULAI BULLET JOURNAL

Merdekaa.. Merdekaa..

Dirgahayu ke 72 Indonesia..
Terima kasih kepada Para Pahlawan yang sudah memperjuangkan Kemerdekaan NKRI.
By the way, apa makna 17 Agustus buat teman-teman.. ?
Buat saya pribadi, 17 Agustus itu moment kita mengingat jasa pahlawan yang sudah memperjuangkan kemerdekaan, moment mengingat sejarah bangsa Indonesia, moment mensyukuri nikmat kemerdekaan, moment mengingat Kebhinekaan kita, moment menikmati hiburan dan berburu hadiah, dan tentu moment berburu diskon dan gratisan. Hihi.. Lengkap deh.

Postingan saya kali ini masih berhubungan dengan kemerdekaan. Yup.. Merdeka dari tumpukan pekerjaan dan pikiran kita,  dengan bantuan Bullet Journal.
Loh, emang bisa.. ? Bisa banget.. !

Postingan ini juga sekaligus menjawab beberapa pertanyaan teman-teman tentang bagaimana memulai bullet journal.

Mau tahu caranya.. ? Hihi.

BULLET JOURNAL

hello.. I am back. Hahaha..
Gw adalah tipikal orang yang kalo lagi seneng mengerjakan sesuatu semangat banget mengerjakannya dan berulang-ulang sampai jenuh. Dan kemudian mencari hal baru untuk dipelajari dan di coba, dan terus menerus sampai jenuh, dan kembali ke kebiasaan yang lama. Begitu terus, entah sampai kapan. Apa ada yang punya kelemahan begitu.. ? hihi.. Gak bisa menyukai 1 hal saja, bawaanya semuanya pingin dicoba dan dipelajari. Kalo kamu salah satunya, selamat.. ! You're not alone..!! Hihi..
Pernah dengar istilah tentang Bullet Journal ?  Nah, Hari ini gw pingin ngebahas tentang Bullet journal.
Apa itu bullet journal ? (coba click linknya.)
Gw coba jelasin dengan bahasa yg gw mengerti ya.. ? Hihi..