Tuesday, March 25, 2014

KENAPA BLACK AND WHITE.. ?

after raining



waterdrops
 

unique flower
 
 
commuterline

 

stasiun pasar minggu
 

kereta tiba
 
 
sunny day
 

spider

matahari

me

gang sawo
 
 
bunga pukul empat
 

gang ampera
 

yellow flower
 

the ant



alooohaaaaaa....

Yup.. Udah lama banget gak ngeposting diblog ini, karna sejujurnya gw gak ngerti mesti ngeposting apa..

By the way, this month we've heard saddest news about Malaysia Airlines that had been gone in ocean, my prayer for all the passangers and also crews on the plane..
God always be with them..
Rest in peace sisters and brothers.. Your journey in this world had done already, may all of you rest in peace..

To all their families, i hope you guys always be strong...

I saw some of them still have a faith that their families are still alive somewhere, and if its so, i hope God gives his miracle to them..
Whatever it is, i just wanna pray for the best.. Bismillah..

Well..

And now.. I am up to talk about photography, especially black and white photography..

I ain't expert at all, but a couple days ago, someone asked me why i uploaded black and white photograph, instead of natural colour... ?

WHY...? WHY... ? WHY...?

I have no reasons why i did upload black and white a lots, but i love monochrome effect.
That's why i use that effect a lots..

(lets talk in bahasa)

Menurut gw, Black and white itu selalu menampilkan hasil yg dramatis dibandingkan yg natural,
Terlebih dari hasil foto yang biasa-biasa kayak hasil jepretan gw, black and white selalu membantu menjadikannya lebih baik.. (masa iya sih.. ? 😁)

Maklumlah, gw ini cuma amatiran doank, dan gak punya jiwa seni juga, jadi ya itu salah satu trik supaya hasil fotonya sedikit lebih menarik dibandingin yang warna aslinya..

Tapi gw juga suka sama warna foto aslinya juga sih, tergantung keadaan deh.. Kadang hitam putih, atau monokrom, kadang juga yang hasil asli jepretannya juga..

Dan dipostingan ini gw juga sekalian melampirkan beberapa foto yang gw ambil pake kamera handphone / mobile camera..

Sampai jumpa dipostingan selanjutnya.. 💖💖💖💖💖

No comments:

ewafebri newsletter